FREE! Talentin jouluterveiset - FREE! Talent

Moikka FREE! Talentin käyttäjät! 

Haluan ensiksi kiittää kaikkia alusta lähtien mukana olleita. Kaikkia niitä, jotka ovat kohta pari vuotta myyneet aktiivisesti palveluitaan. Suurkiitos myös uusille käyttäjille, niin palveluita ostaville kuin myyvillekin. Talentteja on tullut todella paljon lisää. Haluan avoimesti sanoa, palveluamme kehitetään juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi ja palautteenne ovat olleet kultaakin kalliimpia. On ollut suuri ilo edistää palveluamme kanssanne ja toivottavasti voimme jatkaa samaa myös ensi vuonna.

Mennyttä vuotta paketoidessa on hyvä pysähtyä ja miettiä mistä oikein lähdimme liikkeelle ja miksi. 

Mistä kaikki alkoi?

Talent käynnistyi Joensuusta, tarkemmin Joensuun yrityskiihdyttämöstä loppuvuonna 2017. Seuraavana vuonna saimme rakennettua varhaisen version palvelustamme ja Business Finlandin tuki missiomme toteuttamiseen, auttoi paljon.

Kantava idea FREE! Talentin takana oli ja on helpottaa yrittäjien löytymistä. Huomasimme, miten helposti internettiin yksinäinen tekijä katoaa näkymättömiin. Google ja Facebook ovat mainosalustoja, ja moni pieni, mutta pätevä tekijä, valitettavasti hukkuu sinne.

Missiomme on tehdä yrittämisestä naurettavan helppoa. Toivottavasti olemme pystyneet teille jo olemassaolomme oikeuttamaan. 

Tänä vuonna otimme aimoharppauksen eteenpäin. Alkuvuosi oli rehellisesti hankala, sillä emme löytäneet enkelisijoittajaa mahdollistamaan palvelun nopeaa kehittämistä ja markkinointia. Moni mukana ollut veteraani sen huomasi ja siksi haluamme viestiä tästä suoraan. Rahan puutteen takia seisoimme pitkään paikoillamme. 

Emme kuitenkaan olleet valmiita heittämään pyyhettä kehään, vaikka ottikin ohraset enkelisijoittajamarkkinoilla.

Ymmärsimme, että emme pärjää yksin – apua oli etsittävä muualta. Synergiat ovat vahvoja kevytyrittäjyyden voimakkaan kasvun kautta, joten liityimme iloisena osaksi voimakkaasti kasvavaa FREE! työelämän palvelualustaan. Tapasimme FREE! yhtiöiden toimitusjohtajan Joonas Tuompon ja hän uskoi meihin ja ideaamme. FREE! tuoteperheeseen liittymisen kautta pystymme nyt kehittämään ja markkinoimaan palvelua. Lisäksi saamme tarjottua lisää arvokkaita ratkaisuja, kuten vakuuttamaan, kaikki jotka tekevät toimeksiantojansa kevytyrittäjänä, käyttäen FREE! Kevytyrittäjyyspalvelua. Tämä laskee riskiä tilata kevytyrittäjä kotiin tai yrityksen toimeksiantoihin.

Starttasimme marraskuussa uudella nimellä ja brändillä. Vastaanotto on ollut upeaa! Käyttäjiä tulee päivittäin noin viisi kappaletta lisää, kiitos tästä tietenkin kuuluu teille.

Tulevaisuus

Ensi vuonna on tulossa paljon uusia ja hienoja ominaisuuksia. Haluamme helpottaa palvelun käyttöä entisestään. Vuoden 2020 aikana julkaisemme “Pyydä Talenteilta” -tarjous osion jossa asiakas voi jättää avoimen tarjouspyynnön johon kaikki rekisteröityneet voivat osallistua. Mikäli tekijällä on myynti-ilmoitus samassa kategoriassa, kuin jätetty tarjouspyyntö, saa hän tästä sähköpostiviestin ja ilmoituksen applikaation kautta.

Olemme nyt syksystä keskittyneet voimakkaasti markkinoimaan palveluntarjoajille. Tästä syystä kaikki eivät ole välttämättä saaneet halutulla tavalla kauppaa kauttamme. Syy on yksinkertainen, olemme halunneet saada riittävän valikoiman palveluita ja palveluntarjoajia, jotta mahdollinen ostaja löytää etsimänsä palvelun ja pystyy aidosti vertailemaan tekijöitä keskenään. 

Käytän usein vertausta, että menisitkö itse kauppaan, jos siellä myydään vain pelkkää maitoa?

Ensi vuonna ryhdymme tekemään vielä aktiivisemmin asiakasmarkkinointia, koska olemme päässeet tilanteeseen, jossa pystymme välittämään laaja-alaisesti palveluitanne. 

Viettäkää rauhallinen ja ihana Joulu! Levätään ja kerätään yhdessä voimia alkavaan vauhdikkaaseen vuoteen ja vuosikymmeneen. 

Henry Klefström

FREE! Talentin toimitusjohtaja

henry@free.fi

045 843 55 98

Rekisteröidy palveluun