Tietoa FREE! Talentista - FREE! Talent

Tietoa FREE! Talentista

Mikä on FREE! Talent?

FREE! Talent on kohtauspaikka palveluiden ostajille ja myyjille, joka tekee palveluiden osto- ja myyntiprosessista naurettavan helppoa. Talentissa kuka tahansa voi ryhtyä myymään palveluita, oli sitten opiskelija, yrittäjä, työtön tai työssäkäyvä. Palveluiden ostajat löytävät läheltä monia mielenkiintoisia palveluita osaavilta tekijöiltä. Opi tästä, miten palvelu toimii käytännössä.

Rekisteröidy FREE! Talenttiin Tutustu FREE! Kevytyrittäjyyteen Tutustu FREE! Yrittäjyyteen

Työn tekemisen murros

Olet varmasti huomannut saman kuin mekin – työelämä on valtavan murroksen kourissa. Perinteiset työurat lyhenevät ja työ ylipäätään pirstaloituu. Kaikessa on varjopuolensa, mutta samalla murros avaa uusia mahdollisuuksia. Yhteiskunta antaa yhä enemmän myöten juuri sellaisen työnteon toteuttamiselle, joka itselle sopii. Kuka tahansa voi periaatteessa tehdä vaikkapa harrastuksestaan sivubisneksen – tai miksei päätyönkin. Yrittäjyyden kynnys madaltuu kevytyrittäjyyden myötä, ja myös aktiivimalli ohjaa satunnaisen työnteon pariin.

Me haluamme tehdä omilla ehdoilla työn tekemisestä mahdollisimman helppoa kenelle tahansa. Saat itse päättää, milloin, mitä, miten ja kenelle teet – me autamme löytämään maksavia asiakkaita ja opastamme käytännön asioiden kanssa.

Potentiaali hyötykäyttöön – kokeile riskittömästi

Kaikkien meidän lähipiirissä on mielettömän paljon osaamista, jota voisi hyödyntää enemmänkin. Moni tekee päivätyönään yhtä asiaa, mutta osaisi tehdä miljoonaa muutakin. Toinen taas tarjoaa jo palveluitaan yrittäjänä, mutta monet potentiaaliset asiakkaat eivät vielä tiedä hänestä. Meidän ajatuksenamme on luoda mahdollisuuksia molemmille halusit sitten kokeilla jotain ihan uutta tai löytää lisää asiakkaita jo olemassa olevalle palvelullesi, FREE! Talent on tukenasi!

Meitä innostaa erityisesti ajatus nopeasta kokeilemisesta. Moni yritysidea jää pöytälaatikkoon, mutta me haluamme madaltaa kynnystä niin paljon, että hulluintakin ideaa on helppo kokeilla ja katsoa, miten se toimii. Voit tehdä myynti-ilmoituksen vaikka heti, kokeilla toimintaa sen aikaa kun huvittaa ja lopettaa, mikäli ideasi ei tunnukaan hyvältä. Tai sitten voit innostua enemmän kuin koskaan ennen, ja luoda itsellesi unelmien työn.

Talent on osa FREE! tuoteperherttä, joten tutustuthan myös FREE!:n muihin palveluihin.

Tervetuloa mukaan tarinaamme!

Rekisteröidy FREE! Talenttiin Tutustu FREE! Kevytyrittäjyyteen Tutustu FREE! Yrittäjyyteen

Myyjälle

Itsensä työllistäjän yksi suurimpia haasteita on uusien asiakkaiden löytäminen. Autamme sinua löytämään uusia asiakkaita, jotta voisit ansaita enemmän ja keskittyä omaan tekemiseesi. Halusit sitten satunnaista lisätienestiä, tai luoda täysipäiväistä liiketoimintaa, olemme sinun tukenasi.

Rekisteröidy FREE! Talenttiin Tutustu FREE! Kevytyrittäjyyteen Tutustu FREE! Yrittäjyyteen

Tienaa osaamisellasi

Jokaisella meistä on kykyjä, joilla voimme ansaita rahaa. Moni olisi valmis maksamaan palveluista, joita voisit heille tarjota. FREE! Talent on uusi tapa hankkia projektiluontoisia töitä. Sinä päätät, mitä myyt, milloin ja millä hinnalla. Palvelumme sopii erityisen hyvin kevytyrittäjille sekä toiminimi- ja pienyritysten käyttöön.

Testaa liikeideaasi ja tavoita potentiaalisia asiakkaita

Itsensä markkinoiminen voi tuntua hankalalta ja aikaa kuluttavalta hommalta, mutta tästä lähtien me olemme täällä sinua varten helpottamassa asiakashankintaasi uudella tavalla. Miksi? Tiedät varmasti sen, että asiakkaat etsivät palveluita jatkuvasti yhä enemmän internetistä ja omat kotisivut hukkuvat helposti hakusanojen massaan. Asiakkaana joudut koluamaan useita internetlähteitä ja täyttelemään yhteydenottokaavakkeita tietämättä välttämättä edes hintaa. Entä jos palvelut tuotaisiin yhteen helposti löydettävään paikkaan, jossa näet hinnan sekä sijainnin heti ja yhteydenotto palveluntarjoajaan onnistuu vaivattomasti? Olet nyt saapunut juuri sellaiseen paikkaan, tervetuloa.

Lisäksi voit tavoittaa ns. epäsuorasti asiakkaita, eli asiakkaita, jotka eivät ensisijaisesti etsi juuri sinun tarjoamaa palvelua. Esimerkiksi lastenhoitoa hakeva löytää samasta paikasta myös putkimiehen. Kuin elektroniikkaverkkokaupassa asioisit, etsit yhtä, mutta päädyt toiseen! Me siis hoidamme markkinointia puolestasi ja uudet ostajaehdokkaat voivat helposti tutustua palveluihisi FREE! Talentissa.

Hyvä tapa aloittaa on tehdä myynti-ilmoitus, jolloin osaamisesi tulee näkyväksi. Sen jälkeen on tärkeää jakaa omaa myynti-ilmoitusta myös omilla sosiaalisen median kanavilla, jotta saat liikennettä, arvosteluja ja pysyt näkyvillä. Oma myynti-ilmoituksesi voi toimia myös sinun varhaisena kotisivuna, koska saat rekisteröityessä oman url-osoitteen, josta palveluitasi on helppo selata, tutkia ja lopulta tilata.

Riskitön aloittaa

Palvelun käyttöön ei liity kuukausi- tai jäsenmaksuja, joten sen käyttö ei vaadi ollenkaan rahaa. Testaa liikeideaasi tai rakenna uusi kuumia liidejä tuottava myyntikanavasi veloituksetta!

Lue lisää palvelun toiminnasta Usein kysytyt kysymykset tai Miten palvelu toimii? -osioista.

Rekisteröidy FREE! Talenttiin Tutustu FREE! Kevytyrittäjyyteen Tutustu FREE! Yrittäjyyteen

Ostajalle

Kaikkea ei tarvitse osata eikä jaksaa tehdä itse! Ympärillämme on hurjan paljon osaavia tekijöitä, jotka mielellään auttavat niin pienemmissä kuin isommissakin asioissa. Tarvitsit sitten sähkömiestiä, siivoajaa, graafista suunnittelijaa, valokuvaajaa tai yrityskonsulttia, FREE! Talent on sinua varten. Talentissa kuka tahansa voi alkaa helposti myymään palveluita, joten käyttämällä Talenttia voit samalla auttaa opiskelijoita, yksinyrittäjiä, työttömiä tai työssäkäyviä työllistämään itsensä.

Rekisteröidy FREE! Talenttiin

Tee Toimeksianto

Toimeksianto ilmoituksen tarkoituksena on helpottaa ja nopeuttaa laskuttavien tekijöiden löytämistä entisestään. Täytä vain työtehtävään liittyvät oleelliset tiedot Tee Toimeksianto -valikosta aukeavaan lomakkeeseen ja julkaise se, niin toimialaan soveltuvat tekijät voivat kilpailla työkeikastasi.

Huomioi kuitenki se, että toimeksiannon jättäminen FREE! Talent palveluun edellyttää rekisteröitymisen ja kirjautumisen sisään. Mutta, kuten tiedämmekin niin palvelumme käyttöön ei liity minkäänlaisia kustannuksia kummallekkaan osapuolelle, joten se on täysin ilmaista tehdä.

Löydä

Yksinäinen tekijä hukkuu helposti nettiin. FREE! Talent tekee kykyjen löytämisestä huomattavasti helpompaa. Etsi sopiva tekijä juuri sinun tarpeisiisi.

Olemme tottuneet etsimään erilaisia palveluita, kuten remonttiapua, siivousapua tai muuttoapua googlettamalla. Monesti nettisivujen pohjalta emme kuitenkaan tiedä minkälainen palveluntarjoaja on kyseessä.

Totuus on kuitenkin se, että googlesta ensimmäiset hakutulokset menevät niille, jotka ovat parhaita markkinoimaan eikä niille, jotka ovat parhaita työssään. Tästä syystä FREE! Talentista voit löytää sellaisia osaajia, joita et muuten välttämättä löytäisi.

Vertaile

Vertaile tekijöitä hinnan ja sijainnin mukaan. Voit myös katsoa tekijöille annettua palautetta ja valita parhaat tähtiarvostelut saaneen myyjän.

Olet varmasti kuullut jonkun kysyvän, että tunteeko joku luotettavan tai edullisen lastenhoitajan, maalarin, siivoojan tai valokuvaajan? FREE! Talentissa pystyt muutamalla klikkauksella vertailemaan usean palveluntarjoajan hintoja ja taustatietoja.

Tilaa

Ota myyjään yhteyttä, kerro toiveesi ja tee varaus. Yhteydenpito hoituu kätevästi alustan kautta. Kun työ on tehty, myyjä lähettää sinulle laskun.

Toisten työllistäminen ei ole ikinä ollut niin helppoa kuin tänä päivänä. Talentin kautta löydät sopivan palveluntarjoajan muutamalla klikkauksella ja palvelun maksaminen tapahtuu vaivattomasti jälkikäteen lähetettävän laskun kautta. Kaikki FREE! Talentin myyjät on opastettu käyttämään laskutukseen joko omaa yritystä tai laskutuspalvelua, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia harmaasta taloudesta tai työnantajan velvoitteista, kuten vakuutuksista ja eläkemaksuista. Homma on hanskassa!

Lue lisää palvelun toiminnasta Usein kysytyt kysymykset tai Miten palvelu toimii? -osioista.

Rekisteröidy FREE! Talenttiin

Hinnoittelu

0

Kokeile riskittömästi ja kuluitta

Palvelun käyttö on ilmaista. Etsitpä sitten mielenkiintoisia palveluita mahdollisena asiakkaana, tai haluat tuoda osaamisesi näkyväksi, niin voit tehdä sen täysin veloituksetta! Muistathan, että lähetät itse laskun asiakkaallesi. Tarvitset siihen oman Y-tunnuksen tai hyödynnä kevytyrittäjyspalvelua, jolla laskutat työsi helposti ja saat rahat suoraan palkkana omalle tilillesi.

0

Ei yllättäviä liittymis- tai kuukausimaksuja

Palvelussamme ei ole tällä hetkellä minkäänlaisia kuukausi- tai liittymismaksuja. Käytä siis huoletta! Tiedotamme sinua kyllä ja pyydämme lupaasi, jos ansaintamalliimme tulee tulevaisuudessa muutoksia, emme halua veloittaa käyttäjiämme ilman heidän kirjallista suostumustaan.

0

Kolme nollaa taululla, miten palvelun käyttö voi olla täysin ilmaista?

Tällä hetkellä koemme tärkeäksi kantaa kortemme kekoon ja edesauttaa kevytyrittäjyyttä sekä yrittäjyyttä, tarjoamalla palveluamme täysin ilmaiseksi ainakin vuoden 2020 loppuun asti, riippuen kauanko koronaviruspandemia jatkuu.

Haluamme myös muuttaa vallitsevaa ajatusta työn ja projektien hakemisesta. Uudet vaihtoehtoiset työntekemisen muodot, kuten kevytyrittäjyys ovat monelle jo arkipäivää. Havaitsimme, että itsenstätyöllistäjän ja työnteettäjän välillä on kohtauttamisongelma. Tästä syystä moni tärkeä työ jää tekemättä.

Digitalisoituva maailma sulkee, mutta avaa myös uusia ovia uudenlaisiin työntekemisen muotoihin ja me haluamme kehittää yrittäjyyttä ja yrittäjäasennetta Suomessa. Haluamme saada teidän aitoja käyttäjäkokemuksianne palvelun käytöstä. Siksi koemme tärkeäksi tarjota palvelua käyttöönne täysin veloituksetta. Käyttäjäkokemuksenne ovat meillä keskiössä ja haluamme luoda aitoa arvoa käyttäjillemme riskittä. Liity siis mukaan työnhankkimisen vallankumoukseen jo tänään!

Rekisteröidy FREE! Talenttiin