Valitsen sinut _________, eli miten valitsen tekijän - FREE! Talent

Miten valitsen tekijän? Pitäisi saada lisää myyntiä, mutta ei kerkeä tehdä sitä. Kotikin pitäisi siivota, mutta ei kerkeä tehdä sitä. Asiakaspalvelua pitäisi kouluttaa, mutta ei kerkeä. Maailmassa on loputtomasti syitä ostaa palveluita ja yleisin, mihin törmäämme on kiire. Ehkä paremmin ilmaistuna se on halua keventää omaa elämää ja saada aikaa tärkeämmille asioille.

Joten päätit etsiä tekijää. Löysit FREE! Talentin ja nyt mietit uskaltaako sitä tilata ventovieraan avuksensa.

Uskaltaa. Problem solved ja kaikki on hyvin. Joten nyt sinun pitää vain miettiä, miten valitsen tekijän.

Kuka on hyvä?

Käyttäjän profiili kertoo paljon, käyttäjään yhteydenottaminen kertoo sitäkin enemmän. Käyttäjältä palvelun tilaaminen paljastaakin jo melkein kaiken. Eli selaile profiili ja myynti-ilmoitus läpi, ota yhteyttä ja tilaa.

Emme nyt omiamme haastele, vaan käyttäjiemme kommentteihin. Valitettavan usein saamme kuulla, että ostajaa on jäänyt harmittamaan se, että ei aiemmin uskaltanut tilata tekijää keikalle.

Mutta jos kaksi tai useampi tarjoaa samaa palvelua samalla alueella – miten heistä valitset sinulle sopivamman. Suosittelemme vahvasti kokeilemaan molempia, jos kyseessä on säännöllisemmin tehtävää keikkatyötä. Tekijöillä voi olla sama arvostelu, sama osaaminen, mutta he ovat kuitenkin eri ihmisiä. Usein sujuvaa on kiinni persoonallisuudesta. Persoona tulee toivottavasti esille tekijän profiilista, mutta parhaiten käytännössä.

Siksi emme suosittele valitsemaan koskaan luottaen vain arvosteluihin. Joku tykkää äidistä ja joku isoisästä – tekijät ovat yksilöitä. Samaa pohtii tekijäkin, että millainenkohan se asiakas on.

Parhaimmat palautteet tulevat yleensä toisiaan läheltä olevilta käyttäjiltä. On helpompaa tilata naapuri palvelumme kautta kuin satojen kilometrien päässä oleva henkilö. Onko siihen syynä sitten aluerakkautemme vai mikä – eipä meillä siihen vastauksia ole olemassa.

Tilaa jo

Kuten joku nerokas blogikirjoittaja on aikanaan todennut: – ostajaa on jäänyt harmittamaan se, että ei aiemmin uskaltanut tilata tekijää

Älä siis jää kiireesi kanssa yksin, vaan tee siitä muiden ongelma. Free yourself ja ota avuksesi FREE! Talent. Tänään.

Valitse tekijäksi kenet haluat ja keskity itse keräämään kokemusta muualta. Ei Pokemon-mestari itse hoida taisteluitaan, vaan valitsee tilanteeseen ja itselleen sopivimman Pokemonin.

Rekisteröidy palveluun