Back

Sini-Mia P

Sini-Mia P
5.0 (3)

Olen Sini-Mia Poikkimäki: laulaja, muusikko, pedagogi, lauluntekijä.


Valmistuin musiikkipedagogiksi (pääaineena pop/jazz-laulu) Karelia-ammattikorkeakoulusta lokakuussa 2019, ja pop/jazz-laulun B-kurssin olen suorittanut arvosanalla 5/5. Rakastan musiikkia, laulamista, soittamista ja opettamista. Opetuskokemusta minulla on laulun ja äänenkäytön yksilö- ja ryhmätunneista, sekä piano- ja ukuleletunneista.


Vahvuuteni musiikin alalla ja musiikkipedagogina on ehdottomasti monipuolisuus. Laulun ohella eri instrumenttien soittaminen on minulle luontaista, kuten piano, ukulele, tinapilli ja lyömäsoittimet. Pedagogina haluan kohdata oppilaani yksilöinä, nähdä heidän tarpeensa ja toiveensa sekä toimia niiden puitteissa. Lauluoppilaitani haluan auttaa ensinnäkin löytämään yhteyden omaan ääneensä, mutta myös tutkimaan, mitä kaikkea sillä äänellä voi tehdä! Laulutunneillani läsnä ovat muun muassa äänen hallinta, hengitys- ja laulutekniikka, laulun tulkinta sekä laulamisen ilo!


Opetuksessani korostuu kehollinen lähestymistapa laulamiseen. Vahvaa osaamista löytyy myös stemmalaulusta.


Kaikilla meillä on oma ääni, ja lupa ilmaista itseämme sillä ainutlaatuisella instrumentilla!


Laulun- ja äänenkäytönopetusta tarjoan soolo- tai duotunteina, tai ryhmänohjauksena - kysy lisää! Tarjoan opetusta myös pianonsoiton alkeissa ja vapaasäestyksessä, sekä ukulelessa.


2 listings

3 received reviews

Missing

Suosittelen lämpimästi. Ensimmäisen kerran jälkeen, tuntui, että löytyi juuri oikea opettaja! Aitoa ja kannustavaa! :)

Erna K about listing Laulunopetusta Joensuussa 4 months ago.
Missing

Hyvin toimi tämä alusta palvelun aloittamisen sopimiseen.

Hemmo P about listing Laulunopetusta Joensuussa 4 months ago.
Missing

Olen erittäin tyytyväinen opetukseen ja koin saavani paljon jo muutamasta kerrasta. Sini-Mia käsittelee laulamista kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen kautta ja hän luo turvallisen ilmapiirin, jossa epävarmankin laulajan on helppo heittäytyä. Suosittelen!

Ida L about listing Laulunopetusta Joensuussa 7 months ago.
Sini-Mia P
5.0 (3)