Takaisin

Miten FREE! Talent toimii?

  • Mika 1
    LÖYDÄ
  • Mika 2
    VERTAILE
  • Mika 3
    TILAA

FREE! Talent mahdollistaa itsensä työllistämisen sekä palveluiden löytämisen helpommin kuin koskaan vain muutamissa minuuteissa. Rekisteröitymisen jälkeen täytät vain tarvittavat tiedot profiiliin ja luot palvelullesi myynti-ilmoituksen tai vaihtoehtoisesti voit pyytää Talenteilta tarjouksia toimeksiannon muodossa. Toimeksiannon suorittaja laskuttaa asiakastaan käyttäen esimerkiksi laskutuspalvelua kuten FREE! Kevytyrittäjä tai toiminimiyrittäjänä kuten FREE! Yrittäjä.

Palvelualustamme palvelee kaupan onnistumiseksi kaikkia osapuolia. Talentista löydät helposti satoja itsensätyöllistäjiä, voit vertailla tekijöitä, jättää avoimen toimeksiannon sekä tuoda oman Talenttisi esiin tekemällä myynti-ilmoituksen. Jättämällä toimeksiannon avoimesta työtehtävästä, toimialaan soveltuville Talenteille lähtee ilmoitus välittömästi ja siten voivat helposti tarjoutua tekijäksi lähettämällä tarjouksen toimeksianto ilmoituksen jättäneelle.

FREE! Talent kulkee aina mukanasi.

Applikaatiolla pysyt jatkuvasti tavoitettavissa. Saat välittömästi tiedon uusista tiedusteluista, toimeksiannoista ja viesteistä. Applikaatiolla mahdollistat sujuvan ja nopean yhteydenpidon palvelumme kanssa.

Oletko jo löytänyt toimeksiantoja tai tekijöitä FREE! Talentin avulla? Aloita talenttisi hyödyntäminen ja ansaitse lisää.

Get it on Google Play