Takaisin

Salomon M

Salomon M

Vaatiiko asiasi korkeamman luokan ilmeen? Who ya gonna call?


Olen kokenut ja koulutettu media-alan moniottelija. Tarjoan kattavasti viestinnän palveluja, tällä hetkellä pääasiassa graafista suunnittelua ja videoeditointia, sekä luovaa kirjoittamista (loput keikkailmoitukset tulossa myöhemmin).


Harjaantuneilla taidoillani loihdin ammattimaista jälkeä nopealla tahdilla. Olen erikoistunut kulttuuritapahtumien markkinointiin, mutta repertoaarini ei rajoitu siihen; jos sinulla on tuote, palvelu, henkilö, tai mikä tahansa joka pitäisi asettaa näyttävästi esille muodossa tai toisessa, minulta löytyy moninaiset edellytykset konseptin toteutukseen ideasta lopputuotteeseen.


En ole tehnyt sopimusta paholaisen kanssa, vaan pohjana on vankka, noin vuosikymmenen mittainen tausta viestinnässä. Monien freelance-projektien lisäksi työhistoriaani kuuluu jaksoja taidefestivaalin, mainostoimiston, painotalon, valtion viestintäosaston ja ravintolakonsernin leivissä, kuin myös vapaaehtoistoimintaa. Vuosien itsenäisen harjoittamisen – jolloin tein varhaiset toimeksiantoni – jatkoksi valmistuin vuonna 2016 virallisesti ammattiin ulkoasuntoteuttajaksi (vähemmän seksikäs nimeke graafiselle suunnittelijalle). 


HUOM. Tarjoan palvelujani tahoille, jotka eivät osallistu eläin- ja ihmisoikeuksia tai luontoa loukkaavaan tuotantoon. Mikäli olet epävarma, että sopivatko arvomme yhteen, niin ota rohkeasti yhteyttä ja voimme keskustella asiasta.3 myynti-ilmoitus

Ei palautteita
Salomon M